TEOLLISUUDEN
PROJEKTIPALVELUT

PROJEKTIINNE TOIMINNAN LISÄARVOA

Tuomme teollisuuden kumppaneillemme toiminnan lisäarvoa toteuttamalla projekteja luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on osaamista rakennuksen luvituksista aina tuotannon laitteistojen asennuksiin ja käyttöönottoon asti.  Toteutamme muutkin toiminnot siitä välistä, kuten automaatio-/sähkö-/prosessisuunnittelun sekä niihin liittyvät hankinnat, asennuksen ja logistiikan.

Suhteutamme tarvittavat resurssit toiveistanne ja tarpeistanne muodostuvien työtehtävien tai projektin koon mukaan. Pienimmillään tarjoamme käyttöönne mestariduon, sisältäen työntekijän sekä osallistuvan työnjohdon. Suurimmillaan projektiorganisaatiomme kasvaa kokonaisprojektinne vastuulliseksi toteuttajaksi.

MESTARITIIMI

Valitse mutkattomin projektitöiden toteuttaja

Projektiinne projektipäällikkö + työntekijät

Mestaritiimi -palvelumme kautta saatte projektiinne kaikki tarvittavat resurssit työntekijöistä työkoneisiin sekä projektin kokonaisuuden hallinnan projektipäällikkömme johdolla. Olemme hoitaneet erilaisia teollisuuden huolto-, ja rakennusprojekteja- sekä laiteasennuksia. Mikäli haluatte ulkoistaa projektinne osin tai kokonaisuudessaan, on mestaritiimimme teille paras ratkaisu.

PROJEKTIMESTARI

Ulkoista projektin johtaminen

Projektiinne projektipäällikkö

Projektimestarimme johtaa projektinne alusta loppuun asti. Olemme johtaneet ja organisoineet erilaisia teollisuuden huolto- ja kunnossapitoprojekteja. Mikäli kaipaatte projektiinne osaavaa projektin hallintaa, on projektimestarimme teille sopivin palvelu.

MESTARIDUO

Nappaa lisää käsipareja

Projektiinne 2 työntekijää (joista toinen osallistuvana työnjohtajana)

Mestariduo on dynaaminen parivaljakko erilaisiin huoltotehtäviin. Ammattilaisemme ovat toimineet monissa teollisuuden huoltoprojektien parissa, joten voimme taata osaavan työparin auttamaan teitä. Mikäli tarpeenne on saada lisää osaavia käsipareja nopealla aikataululla, on Mestariduo teille sopivin ratkaisu.

”Meillä on laajat vuosien mittaan luodut verkostot hyödynnettävissä. Ammattilaisemme ovat pitkään toimineet teollisuuden eri aloilla, myös kansainvälisellä tasolla.”

ESIMERKKEJÄ TIIMIMME OSAAMISESTA

Teollisuuden puhdistukset

  • Alueiden puhdistukset
  • Putkistojen puhdistukset

Teollisuuden rakennuspalvelut

  • Rakenteiden purkutyöt
  • Rakenteiden asennustyöt
  • Tilojen muutokset

Teollisuuden asennukset

  • Laiteasennukset
  • Automaatioasennukset
Elffi - Pertti

pertti.sipila@elffi.fi 

+358 (0)50 303 7588

VOISIMMEKO OLLA AVUKSI?

    Teollisuuspalvelut | Säiliöiden huoltaminen ja muut teollisuuden huollot | Elffi Oy