TEOLLISUUS-
PALVELUT

PROJEKTIINNE TOIMINNAN LISÄARVOA

Tuomme teollisuuden kumppaneillemme toiminnan lisäarvoa toteuttamalla toiveita turvallisesti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti. Meillä on osaamista rakennuksen luvituksista aina kokoonpanolinjan robotiikan toteutukseen asti, sisältäen muutkin toiminnot siitä välistä, kuten automaatio/sähkö/prosessisuunnittelun sekä niihin liittyvät hankinnat ja logistiikan.

Suhteutamme tarvittavat resurssit toiveistanne ja tarpeistanne muodostuvien työtehtävien tai projektin koon mukaan. Pienimmillään tarjoamme käyttöönne mestariduon, sisältäen työntekijän sekä osallistuvan työnjohdon, ja suurimmillaan projektiorganisaatiomme kasvaa kokonaisprojektinne vastuulliseksi toteuttajaksi.

MESTARITIIMI

Valitse mutkattomin projektitöiden toteuttaja

Projektipäällikkö + Työntekijät

Mestaritiimi -palvelumme kautta saatte projektiinne kaikki tarvittavat resurssit työntekijöistä työkoneisiin sekä projektin kokonaisuuden hallinnan projektipäällikkömme johdolla. Olemme hoitaneet erilaisia teollisuuden huolto-, ja rakennusprojekteja- sekä laiteasennuksia. Mikäli haluatte ulkoistaa projektinne osin tai kokonaisuudessaan, on mestaritiimimme teille paras ratkaisu.

PROJEKTIMESTARI

Ulkoista projektin johtaminen

Projektipäällikkö

Projektimestarimme johtaa projektinne alusta loppuun asti. Olemme johtaneet ja organisoineet erilaisia teollisuuden huolto- ja kunnossapitoprojekteja. Mikäli kaipaatte projektiinne osaavaa projektin hallintaa, on projektimestarimme teille sopivin palvelu.

MESTARIDUO

Nappaa lisää käsipareja

2 Työntekijää (joista toinen osallistuvana työnjohtajana)

Mestariduo on dynaaminen parivaljakko erilaisiin huoltotehtäviin. Ammattilaisemme ovat toimineet monissa teollisuuden huoltoprojektien parissa, joten voimme taata osaavan työparin auttamaan teitä. Mikäli tarpeenne on saada lisää osaavia käsipareja nopealla aikataululla, on Mestariduo teille sopivin ratkaisu.

”Meillä on laajat vuosien mittaan luodut verkostot hyödynnettävissä. Ammattilaisemme ovat pitkään toimineet teollisuuden eri aloilla, myös kansainvälisellä tasolla.”

ESIMERKKEJÄ TIIMIMME OSAAMISESTA

Teollisuuden puhdistukset

  • Alueiden puhdistukset
  • Putkistojen puhdistukset

Teollisuuden rakennuspalvelut

  • Rakenteiden purkutyöt
  • Rakenteiden asennustyöt

Teollisuuden asennukset

  • Laiteasennukset
  • Automaatioasennukset

pertti.sipila@elffi.fi 

+358 (0)50 303 7588

Voisimmeko olla avuksi?

    Teollisuuspalvelut | Suursäiliöiden tyhjennykset, pesut ja pinnoitukset | Elffi Oy