TEOLLISUUTEEN
HUOLTOJA JA HYÖTYJÄ

Olemme kehittäneet uutta tekniikkaa teollisuuden huoltoihin. Pesurobottimme ja uudenlaisten prosessiemme ansiosta pystymme tarjoamaan arvokkaita etuja.

OLEMME KUSTANNUSTEHOKAS

Olemme kehittäneet uusia tapoja toimia suursäiliöiden tyhjennys- ja pesu-urakoissa sekä jätteeksi menevän raakamäntyöljyn vastaanottamisessa ja käsittelyssä.

 Taloudellinen säästö saadaan aikaan hyödyntämällä toimintamallejamme, joilla parannetaan työtehoa, säästetään aikaa ja minimoidaan jälleenkäyttöön kelpaamattoman materiaalin määrä. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme kustannustehokkaat ratkaisut teollisuuden projekteihin.

OLEMME NOPEA JA TARKKA

Tiimimme on aikaansaava. Tuomme teollisuuden projekteihin toiminnan lisäarvoa toteuttamalla projektit tehokkaasti. Valitsemme tehokkaimmat toimintamallit ja hyödynnämme teollisuuden säiliöiden puhdistuksissa kehittämäämme pesurobottia. Pesurobottimme suorittaa puhdistukset nopeasti ja tarkasti.

Tarkkuutemme näkyy myös raakamäntyöljyn käsittelyssä. Saamme talteen hyödynnettävissä olevasta huonolaatuisesta raakamäntyöljystä yli 90%. Prosessimme maksimoi saapuvan raakamäntyöljyn käyttöarvon poistaen epäpuhtaudet.

OLEMME EKOLOGISEMPI VAIHTOEHTO

Toimintamallimme säästävät vettä ja vähentävät jätteen määrää merkittävästi. Suoritamme suursäiliöiden pesut ensisijaisesti kehittämällämme pesurobotilla, jonka ansiosta vedenkulutus pienenee. Lisäksi CTO säiliöiden tyhjennyksien yhteydessä pystymme vastaanottamaan suurimman osan raakamäntyöljystä ja minimoimaan jälleenkäyttöön kelpaamattoman materiaalin määrän.

OLEMME TURVALLISEMPI VAIHTOEHTO

Pystymme takaamaan työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistä turvallisemman työympäristön käyttämällä kehittämäämme tekniikkaa. Robottimme ansiosta työntekijöiden työskentelyaika säiliössä pienenee ja riskien määrä vähenee.

INNOVATIIVISUUS

”Edistämme uusia toimintamalleja ja prosesseja tiimimme kesken, mutta myös yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Palvelumme räätälöidään tarpeidenne mukaan.”

Miksi me? | Suursäiliöiden tyhjennykset, pesut ja pinnoitukset | Elffi Oy