Miksi valita meidän säiliöiden huoltoihin?

KUSTANNUSTEHOKKUUSNOPEUSTURVALLISUUSYMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYS

Olemme kustannustehokas

Olemme kehittäneet uusia tapoja toimia suursäiliöiden tyhjennys- ja pesu-urakoissa sekä jätteeksi menevän raakamäntyöljyn vastaanottamisessa ja käsittelyssä.

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme kustannustehokkaita ratkaisuja. Taloudellinen säästö saadaan aikaan hyödyntämällä toimintamallejamme, joilla säästetään vettä, parannetaan työtehoa ja minimoidaan jälleenkäyttöön kelpaamattoman materiaalin määrä.

Olemme nopea ja tarkka

Työskentelemme tehokkaasti. Suoritamme suursäiliöiden puhdistukset ja pinnoitteiden poistot ensisijaisesti kehittämällämme pesurobotilla. Pesurobottimme suorittaa puhdistuksen nopeasti ja tarkasti.

Tarkkuutemme näkyy myös huonolaatuisen raakamäntyöljyn käsittelyssä. Kauttamme kulkevasta mäntyöljystä vain osa päätyy jätteeksi.

Lähtökohtamme on innovatiivisuus. Olemme kehittäneet alalle uusia
toimintamalleja ja edistäneet säiliöiden huoltotöissä käytettävää tekniikkaa. 

Olemme ympäristöystävällinen

Tarjoamme ekologisemman vaihtoehdon. Toimintamallimme säästävät vettä ja vähentävät jätteen määrää merkittävästi. Suursäiliöiden pesut suoritetaan ensisijaisesti kehittämällämme pesurobotilla, jonka ansiosta vedenkulutus pienenee ja jäteveden määrä vähenee. Lisäksi CTO säiliöiden tyhjennyksien yhteydessä pystymme vastaanottamaan suurimman osan mäntyöljystä ja minimoimaan jälleenkäyttöön kelpaamattoman materiaalin määrän.

Mäntymetsä ylhäältä päin kuvattuna - Pine forest seen from above.

Olemme turvallinen

Pystymme takaamaan työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistä turvallisemman työympäristön käyttämällä kehittämäämme tekniikkaa. Robotin ansiosta työntekijöiden työskentelyaika säiliössä pienenee ja tämän myötä riskien määrä vähenee. Olemme sitoutuneet työskentelemään ilman kompromisseja turvallisen työympäristön luomisessa.

 Edistämme uusia toimintamalleja tiimimme kesken, mutta myös yhteistyössä
kumppaneidemme kanssa. Palvelumme räätälöidään
asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Miksi me? | Suursäiliöiden tyhjennykset, pesut ja pinnoitukset | Elffi Oy