INNOVATIIVISUUS

OLEMME KEHITTÄNEET UUTTA TEKNIIKKAA SÄILIÖIDEN HUOLTOTÖIHIN

Pesurobottimme ja uudenlaisten prosessiemme ansiosta pystymme tarjoamaan arvokkaita etuja.

KUSTANNUSTEHOKKUUS

Olemme kehittäneet uusia tapoja toimia suursäiliöiden tyhjennys- ja pesu-urakoissa sekä jätteeksi menevän raakamäntyöljyn vastaanottamisessa ja käsittelyssä.

 Taloudellinen säästö saadaan aikaan hyödyntämällä toimintamallejamme, joilla parannetaan työtehoa, säästetään aikaa ja minimoidaan jälleenkäyttöön kelpaamattoman materiaalin määrä. Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme kustannustehokkaat ratkaisut.

NOPEUS JA TARKKUUS

Työskentelemme tehokkaasti ja tarkasti. Suoritamme suursäiliöiden puhdistukset ja pinnoitteiden poistot ensisijaisesti kehittämällämme pesurobotilla. Pesurobottimme suorittaa puhdistuksen nopeasti ja tarkasti.

EKOLOGISEMPI VAIHTOEHTO

Toimintamallimme säästävät vettä ja vähentävät jätteen määrää merkittävästi. Suoritamme suursäiliöiden pesut ensisijaisesti kehittämällämme pesurobotilla, jonka ansiosta vedenkulutus pienenee. Lisäksi CTO säiliöiden tyhjennyksien yhteydessä pystymme vastaanottamaan suurimman osan raakamäntyöljystä ja minimoimaan jälleenkäyttöön kelpaamattoman materiaalin määrän.

Mäntymetsä ylhäältä päin kuvattuna - Pine forest seen from above.

TURVALLISEMPI VAIHTOEHTO

Pystymme takaamaan työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme entistä turvallisemman työympäristön käyttämällä kehittämäämme tekniikkaa. Robottimme ansiosta työntekijöiden työskentelyaika säiliössä pienenee ja riskien määrä vähenee.

Edistämme uusia toimintamalleja ja prosesseja tiimimme kesken, mutta myös yhteistyössä kumppaneidemme kanssa. Palvelumme räätälöidään asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Miksi me? | Suursäiliöiden tyhjennykset, pesut ja pinnoitukset | Elffi Oy