TEOLLISUUDEN SÄILIÖIDEN TYHJENNYKSET JA PESUT

PESUROBOTTI, SÄILIÖPESURI JA PUHDISTUKSEN TEHOTIIMI

Teemme teollisuuden säiliöiden tyhjennyksiä, pesuja, vesipiikkauksia ja pinnoitteiden poistoja. Palveluihimme kuuluu erilaisia pesumenetelmiä sekä -tapoja. Ensisijaisesti suoritamme säiliöiden pesut ja mahdolliset pinnoitteiden poistot kehittämällämme pesurobotilla, mutta teemme puhdistuksia myös perinteisin menetelmin.

Säiliöiden tyhjennykset

Tyhjennämme säiliöt imuautolla, siirrettävällä pumpulla tai molempia tapoja hyödyntäen. Tyhjennyksen kestoon vaikuttaa säiliössä oleva aine, sen koostumus sekä määrä. Siirrämme säiliön sisällä olevan aineen asiakkaan toivomaan paikkaan tai asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Säiliöiden pesut

Suoritamme säiliöiden pesuja perinteisin menetelmin tai kehittämällämme pesurobotilla. Suursäiliössä suosimme ensisijaisesti robottitekniikkaamme. Kyseessä ei ole kattoluukusta pudotettava pesuri, vaan säiliön sisällä liikkuva tehokas robotti. Mikäli säiliöön riittää kevyempi puhdistus, suoritamme pesun säiliöpesurilla tai perinteisin menetelmin.

Vesipiikkaukset

Teemme vesipiikkauksia pesurobotillamme tai manuaalisesti painepesurilla. Pesurobottia hyödynnetään, kun piikattavaa pinta-alaa on reilummin tai kohde vaatii järeämpiä keinoja. Irrotamme vesipiikkauksella seiniin kertynyttä sakkaa ja muuten vaikeasti irtoavia aineita sekä pinnoituksia.

Pinnoitteiden poistot

Teemme teollisuussäiliöiden pinnoitteiden poistoja pesurobotillamme tai manuaalisesti. Robottia hyödynnämme varsinkin suurien pinta-alojen kohdalla. Robotin tehokkuuden ansiosta säästämme aikaa ja teemme työn kustannustehokkaammin.

Tiimimme robotilla, säiliöpesurilla tai manuaalisesti toimii tehokkaasti. Kartoitetaan tehokkain toimintamalli juuri teidän säiliöönne. Teemme säiliöiden puhdistuksia Suomessa ja Ruotsissa.

PESUROBOTTI BY ELFFI

Vaikeasti irtoavien aineiden puhdistuksiin

Ainutlaatuinen kehittämämme pesurobotti on paras vaihtoehto vaikeasti säiliön seinästä irtoavien aineiden puhdistukseen. Tämän robotin teholla jopa vanhat pinnoitukset saadaan halutessa poistettua. Robottimme soveltuu kaikkiin suursäiliöihin säiliön materiaalista riippumatta – se kulkee lähellä seinää alhaalta ylös ilman rakennustelineitä. Tällä tehopakkauksella säiliöstä tulee varmasti puhdas. Robottimme on näyttänyt tehonsa erityisesti mäntyöljysäiliöissä.

+ Varmasti puhdasta
+ Pesunopeus
+ Pesukorkeus
x Ei rakennustelineitä
x Ei ylimääräisiä reikiä seinään eikä kattoon

SÄILIÖPESURI

Kevyempien aineiden puhdistuksiin

Säiliöpesuri soveltuu parhaiten säiliöihin, joihin riittää kevyempi puhdistus. Säiliöpesurin etuna on erityisesti pesunopeus ja pesukorkeus.

+ Pesunopeus
+ Pesukorkeus

MANUAALINEN PUHDISTUS

Mestarit - puhdistuksen tehotiimi

Mikäli säiliöön riittää suppeampi tai kevyempi puhdistus, puhdistamme säiliöt manuaalisesti painepesurilla. Olemme erikoistuneet säiliön sisällä työskentelyyn.

Elffi - Arto

arto.pajuluoto@elffi.fi

+ 350 (0)40 558 1151

VOISIMMEKO OLLA AVUKSI?

    Säiliöiden tyhjennykset ja pesut | Elffi Oy