Säiliöiden tyhjennykset ja pesut

Tarjoamme teollisuuden asiakkaille suursäiliöiden tyhjennyksiä, pesuja ja pinnoitteiden poistoja. Palveluihimme kuuluu erilaisia pesumenetelmiä ja -tapoja. Ensisijaisesti suoritamme säiliöiden pesut ja mahdolliset pinnoitteiden poistot kehittämällämme pesurobotilla, mutta teemme puhdistuksia myös perinteisin menetelmin.

Vau! Teollisuuden säiliöiden pesut robotilla?

Tiesitkö, että suursäiliöiden puhdistuksissa on kannattavaa käyttää pesurobottiamme.

Tyhjennykset imuautolla tai pumpulla

Tyhjennämme säiliöt imuautolla, siirrettävällä pumpulla tai molempia tapoja hyödyntäen. Tyhjennyksen kestoon vaikuttaa säiliössä oleva aine, sen koostumus sekä määrä. Siirrämme säiliön sisällä olevan aineen asiakkaan toivomaan paikkaan tai asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Pesut robotilla tai manuaalisesti

Suoritamme säiliöiden pesuja perinteisin menetelmin tai kehittämällämme pesurobotilla. Suursäiliössä suosimme ensisijaisesti robottitekniikkaamme. Kyseessä ei ole kattoluukusta pudotettava pesuri, vaan säiliön sisällä liikkuva robotti, joka irrottaa hankalammatkin aineet seinästä. Mikäli säiliöön riittää kevyempi puhdistus, suoritamme pesun perinteisin menetelmin.

Vesipiikkaukset robotilla tai manuaalisesti

Teemme vesipiikkauksia pesurobotillamme tai manuaalisesti painepesurilla. Pesurobottia hyödynnetään, kun piikattavaa pinta-alaa on reilummin tai kohde vaatii järeämpiä keinoja. Irrotamme vesipiikkauksella seiniin kertynyttä sakkaa ja muuten vaikeasti irtoavia aineita sekä pinnoituksia.

Pinnoitteiden poistot robotilla tai manuaalisesti

Teemme teollisuussäiliöiden pinnoitteiden poistoja pesurobotillamme tai manuaalisesti. Robottia hyödynnämme varsinkin suurien pinta-alojen kohdalla. Robotin tehokkuuden ansiosta säästämme aikaa ja teemme työn kustannustehokkaammin.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

    Hei teollisuusasiakas!

    Löydät sivultamme myös kattavan tarjouspyyntölomakkeen.  Valitse juuri teidän tarpeisiinne sopivat palvelut ja pyydä tarjous. 

    Säiliöiden tyhjennykset ja pesut | Elffi Oy