TEOLLISUUDEN SÄILIÖIDEN

TYHJENNYKSET JA PESUT

Toteutamme teollisuuden asiakkaille suursäiliöiden tyhjennyksiä, pesuja ja pinnoitteiden poistoja. Palveluihimme kuuluu erilaisia pesumenetelmiä sekä -tapoja. Ensisijaisesti suoritamme säiliöiden pesut ja mahdolliset pinnoitteiden poistot kehittämällämme pesurobotilla, mutta teemme puhdistuksia myös perinteisin menetelmin. Tiimimme robotilla tai ilman toimii tehokkaasti.

Tyhjennykset imuautolla tai pumpulla

Tyhjennämme säiliöt imuautolla, siirrettävällä pumpulla tai molempia tapoja hyödyntäen. Tyhjennyksen kestoon vaikuttaa säiliössä oleva aine, sen koostumus sekä määrä. Siirrämme säiliön sisällä olevan aineen asiakkaan toivomaan paikkaan tai asianmukaiseen jatkokäsittelyyn.

Pesut robotilla tai manuaalisesti

Suoritamme säiliöiden pesuja perinteisin menetelmin tai kehittämällämme pesurobotilla. Suursäiliössä suosimme ensisijaisesti robottitekniikkaamme. Kyseessä ei ole kattoluukusta pudotettava pesuri, vaan säiliön sisällä liikkuva robotti, joka irrottaa hankalammatkin aineet seinästä. Mikäli säiliöön riittää kevyempi puhdistus, suoritamme pesun perinteisin menetelmin.

Vesipiikkaukset robotilla tai manuaalisesti

Teemme vesipiikkauksia pesurobotillamme tai manuaalisesti painepesurilla. Pesurobottia hyödynnetään, kun piikattavaa pinta-alaa on reilummin tai kohde vaatii järeämpiä keinoja. Irrotamme vesipiikkauksella seiniin kertynyttä sakkaa ja muuten vaikeasti irtoavia aineita sekä pinnoituksia.

Pinnoitteiden poistot robotilla tai manuaalisesti

Teemme teollisuussäiliöiden pinnoitteiden poistoja pesurobotillamme tai manuaalisesti. Robottia hyödynnämme varsinkin suurien pinta-alojen kohdalla. Robotin tehokkuuden ansiosta säästämme aikaa ja teemme työn kustannustehokkaammin.

Teollisuuden säiliöiden pesut robotilla

Teollisuuden suursäiliöiden puhdistuksia voi nykyään tehdä ketterämminkin – nimittäin pesurobotillamme. Menetelmämme ei vaadi ylimääräisten reikien tekemistä säiliöön emmekä tarvitse puhdistukseen rakennustelineitä. Menetelmämme on nopea ja tehokas.

SÄILIÖIDEN TYHJENNYKSIÄ TAI PESUJA TULOSSA?

Teemme säiliöiden puhdistuksia Suomessa ja Ruotsissa. Palveluihimme kuuluu erilaisia pesumenetelmiä ja -tapoja.

Säiliöiden tyhjennykset ja pesut | Elffi Oy